Doğada bulununan toz ve kirler günümüzün büyük kısmını geçirdiğimiz yaşam alanları olan ev ya da işyerlerimize çeşitli yollarla rahatlıkla ulaşabilmektedir.

Özellikle birçok insanın çalıştığı ofislerde toz ve kirlerle daha sık karşılaşılır. Kişiler sürekli hareket halinde olduğundan halılarda bulunan tozlar havaya karışır ve insan sağlığını olumsuz etkiler.

İşyerlerinde bulunan halılar, genellikle tüm alana kaplıdır ve üzerinde masa, sandalye, dolap gibi ofis malzemeleri bulunduğundan taşıması mümkün değildir.

Ofis Temizliği

İşyerlerindeki taşıması mümkün olmayan halı ve halıflexleri Emin Halı Yıkama Petrol-iş şubesi, yerinde halı temizleme uygulaması ile temizler ve hijyenik hale getirir.

Yerinde halı yıkama sayesinde ofis malzemelerini taşımanıza gerek kalmaz ve büyük bir iş yükünden kurtulmuş olursunuz.

Emin Halı Yıkama Petrol-iş şubesi, kullandığı son sistem makinelerle halıların ulaşılması güç yerlerini bile temizler, hiçbir şekilde toz ve leke kalmaz.

Yerinde yıkama işlemi sonrasında Emin Halı Yıkama Petrol-iş ofisi çalışanları ile birlikte düzenli periyodlar belirlenmeli ve bu dönemlerde mutlaka tekrar temizlik yapılmalıdır.

Güvenilir ve Kaliteli Hizmet Anlayışı

Petrol-iş Halı Yıkama, her cins halılarınızı son teknoloji otomatik makinelerle garantili olarak yıkamaktadır. Halılarınızı ücretsiz olarak evinizden alınır ve teslim edilir.

Petrol-iş Halı Yıkama Bölgeleri

Kartal Halı Yıkama, Atalar Halı Yıkama, Çarşı Halı Yıkama, Çavuşoğlu Halı Yıkama,

Cevizli Halı Yıkama, Cumhuriyet Halı Yıkama, Esentepe Halı Yıkama,

Gümüşpınar Halı Yıkama, Hürriyet Halı Yıkama, Karlıktepe Halı Yıkama,

Kordonboyu Halı Yıkama, Orhantepe Halı Yıkama, Orta Halı Yıkama,

Soğanlık Halı Yıkama, Topselvi Halı Yıkama, Uğur Mumcu Halı Yıkama,

Yakacık Halı Yıkama, Yalı Halı Yıkama, Yukarı Halı Yıkama, Yunus Halı Yıkama