Maltepe Halı Yıkama olarak Maltepe’de halı yıkama konusunda uzman kadromuz ve sorunsuz uygulamalarımız ile sizlere hizmet vermekten kıvanç duyuyoruz. Doğru hizmeti, doğru kalitede, doğru ekipmanla, doğru adreste, doğru zamanda, en uygun fiyatla sunuyoruz! Emin halı yıkama, sizlere Maltepe’de tertemiz kokan halı ve koltuk temizlik hizmetleri sunuyor. Buna göre ev veya işyerlerinizde mükemmel temizliğin verdiği ferahlığı yaşayacaksınız.

Halılarınız evinizden ücretsiz servislerimiz tarafından alınır. Halılarınız türüne göre ipek, el dokuma, yün vs. olarak ayrılır. Halılarınızın türüne göre şampuan kullanılarak uygun yıkama yapılır. Halılarınız anti-bakteriyel halı şampuanları ile otomatik makinalarda yıkanır. Halılarınız otomatik sıkma makinaları kullanılarak fazla suyu alınır. Halılarınız tek tek asılarak kurutulur. Özenle paketlenen halılarınız evinize teslim edilir. Uğurmumcu Mahallesi Halı Yıkama olarak siparişlerinizi bekler sağlıklı ve hijyenik günler dileriz.

Maltepe Emin Halı Yıkama

Maltepe Yerinde Halı Yıkama

Maltepe Koltuk Yıkama

Maltepe Yatak Yıkama

Maltepe Sandalye Yıkama

Maltepe Yorgan Yıkama

Maltepe Battaniye Yıkama

Maltepe Stor Perde Yıkama Temizleme

Maltepe Zebra Perde Yıkama

Evinize Ferahlık Katalım
Evlerimizin vazgeçilmezleri olan halı ve kilimlerimiz odalarımıza renk kattığı kadar Zamanında iyi temizlenmeyen halılarımız sağlık açısından sevdiklerimize birçok zarar verebilir.Hızla büyüyen halı yıkama sektörü, halı yıkama da; su, enerji, insan gücünden, tasarruf Gibi olumlu artıları taşısa da halı yıkama işlemi, doğru ellerde doğru makinalarla Yapılmadığında hem halınızda deforme olacaktır hemde halınızın ömrü kısalacaktır. Halılarınız bilinçsiz temizleyiciler tarafından ya da evde uygulanan yanlış temizlik işlemleri sonucu hem sağlığınız hem de halılarınızın ömrü açısından olumsuz sonuçlar ortaya koyar. Firmamızda en son teknoloji halı toz alma makinesi,tam otomatik halı yıkama makinesi ve halı sıkma makinesi kullanarak bitkisel ve antibakteriyel halı yıkama şampuanlarıyla halılarınız yıkanmaktadır.Halı kurutma işlemi ise tamamen kapalı ortamda nem alma cihazları kullanılarak kurutukmaktadır.Halılarınızı yıkatirken üstün kalitede bir hizmet almak ve derinlemesine bir temizlik yapılmasını istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Koltuk Yıkama
Koltuklarınız 3 motorlu vakumlu makinelerimizle derinlemesine temizlenmektedir. Maltepe koltuk yıkama Her cins kumaştan yapılmış koltuk ve sandalyeleriniz modern Maltepe koltuk yıkama makinelerimizle fırça-vacuum sistemiyle ilk günkü kadar temiz ve bakımlı olacaktır. Maltepe koltuk yıkama Koltuklarınızı yılda üç defa temizletmeniz üzerindeki kiri sabitlemez kirler kolay çıkar.

Battaniye & Yorgan Yıkama
Sanayi tipi çamaşır yıkama makineleri ile yorgan ve battaniye yıkama hizmetleri.

Yayalar Mahallesi Halı Yıkama
Yayalar Mahallesi, Yayalar Caddesi Halı Yıkama Halılarınızı evinizden alarak tekrar evinize bırakırız, bunun için hiç bir extra ücret size yansımaz. Halılarınızı cinslerine göre ayırır en uygun yıkama şampuanları ile yıkarız. Her halının farklı yıkama tekniği vardır. Bu tekniklerin hepsine Maltepe Doğu Mahallesi Halı Yıkama bünyesindeki personeller hakimdir. Halılar evi gösteren ilk eşyadır.

Fabrikamızda halılarınız cinsi ve yapımında kullanılan malzemeye göre farklı yıkama tekniklerinden geçer. Her müşterinin halısı ayrı ayrı diğer müşterilerin halılarına karıştırmadan ayrı ayrı yıkanır.

Her müşterinin halısı ayrı ayrı diğer müşterilerin halılarına karıştırmadan ayrı ayrı yıkanır. Aynı zamanda yorgan ve battaniyeleriniz özel sanayi tipi sulu sistem camaşır makinalarında özenle yıkanır.

Maltepe Bölgesi Halı Yıkama Hizmet Bölgeleri:

Güvenilir Ve Kaliteli Hizmet Anlayışı
Maltepe Halı Yıkama olarak her cins halılarınızı son teknoloji otomatik makinalarımızla garantili olarak yıkıyoruz. Halılarınızı ücretsiz olarak evinizden alıp evinize teslim ediyoruz.
Maltepe ve tüm mahallelerine 7/24 ücretsiz servis imkanı ile tam otomatik yıkama sistemleri ile garantili halı yıkama hizmeti sunuyoruz.
Halı yıkama servisleri halıları sistematik olarak, özel tasarlanmış halı yıkama cihazları ile yıkamaktadırlar. Yıkama işlemi yapıldıktan sonra halının kurumasını beklemenize gerek kalmamaktadır. Böylece sizde sevdiklerinizle birlikte yaşam alanlarınızda temiz ferah olmasını sağlıyoruz.