Avrupa kalite standartlarında hizmet veren Emin Halı Yıkama Fındıklı şubesi halıflex, yorgan, halı, perde, battaniye, koltuk gibi günlük kullanılan eşyalarınızı temizler. Ev ve ofis gibi alanlarda kullanılan bu eşyaların hijyen ve sağlık açısından temiz olması gerekmektedir. Çünkü bu eşyalarla sürekli temas halinde oluruz.

Özellikle evlerde küçük çocuk bulunuyorsa emekledikleri için halı ve koltuklardan mikrop kapma olasılığı yüksektir. Emin Halı yıkama Fındıklı şubesi çalışanları, profesyonel makine ve kaliteli temizlik ürünleri ile evinizdeki halı ve koltukları lekesiz ve hijyenik hale getirir.

Halı Kurutma ve Paketleme

Emin Halı Yıkama Fındıklı şubesine getirilen halılar yıkama işleminden sonra kurutma işlemine alınmaktadır. Kurutma işlemi, yıkama işlemi kadar önemlidir. Tesiste bulunan hijyenik ve kapalı ortamlarda kurutulan halılar, paslanmayan ve temizlenebilen askılarda tutulur. Kurutma işleminin kapalı ve temiz ortamda yapılmasının sebebi kuruma aşamasında halılarınızı yabancı maddelerden korumaktır.

Halılar tamamen kurutulduktan sonra hassas paketleme işlemi yapılır. Emin Halı Yıkama Fındıklı şubesi farkıyla yıkanan halılarınız yeni şekilde ev veya ofislerinize kadar ambalajlı olarak teslim edilir.

Güvenilir ve Kaliteli Hizmet Anlayışı

Fındıklı Halı Yıkama, her cins halılarınızı son teknoloji otomatik makinelerle garantili olarak yıkamaktadır. Halılarınızı ücretsiz olarak evinizden alınır ve teslim edilir.

Fındıklı Halı Yıkama Bölgeleri

Maltepe Halı Yıkama, Altayçeşme Halı Yıkama, Altıntepe Halı Yıkama,

Aydınevler Halı Yıkama, Bağlarbaşı Halı Yıkama, Başıbüyük Halı Yıkama,

Büyükbakkalköy Halı Yıkama, Cevizli Halı Yıkama, Çınar Halı Yıkama,

Esenkent Halı Yıkama, Feyzullah Halı Yıkama, Girne Halı Yıkama,

Gülensu Halı Yıkama, Gülsuyu Halı Yıkama, İdealtepe Halı Yıkama,

Küçükyalımerkez Halı Yıkama, Yalı Halı Yıkama, Zümrütevler Halı Yıkama