• 03
  • Kas

Pendik Perde Temizliği

Perde temizliği: Gelelim en önemli konulardan olan perde yıkama aşamasında kullanılan temizleyici kimyasallar ciddi dikkat istemektedir. Perdeler hassas ürünler olduğu ve temizlenmesi zor olduğu için perde yıkama hizmetimiz zaman açısından da teslimatımız biraz daha uzun olmaktadır. Son zamanlarda epey çeşit perde türü vardır.

Tül perdelerden, saten perdelere, store perdelerden, jaluzilere kadar tüm tip perdelerinizi uygun perde yıkama işlemiyle yıkamaktayız. Perdelerinizi gönül rahatlığı ile bizlere emanet edebilirsiniz. Kesinlikle mekanizmaları bir zarar görmez. Tüm bu etmenler dışında bizden kaynaklı bir durum olduğundan bunu telafi etmek için elimizden geleni yapacağımıza emin olunuz. Olur da ürünlerde herhangi bir hasar veya farklı bir olumsuz durum olursa bunu firma olarak üstlenmekteyiz.

Firmamız, yüksek deneyim ve kalite anlayışıyla hizmet vermektedir. İlkelerimiz doğrultusunda az maliyet, kaliteli ve güvenilir hizmet ve güler yüzle sizlerin karşısına çıkmaktayız. Hizmet başlangıcımız olan evden veya iş yerlerinden aynı gün içerisinde ürünleriniz alınır.

Aynı gün içerisinde tekrar teslim edilme durumumuz vardır. İşimizin hızlı olması kullandığımız cihazlar ve kaliteli çalışanlarımız sayesindedir. Firma olarak dikkat ettiğimiz bir diğer husus ise, doğaya saygı ve çevreye duyarlı olma açısından su tüketimini az seviyelerde tutmak gerektiğidir. Bununla birlikte insan sağlığına zararı olan kimyasal ürünleri kesinlikle kullanmamaktayız.

Gelişen ve değişen Dünya da yaşam kalitesi gitgide düşmektedir. Bizde bu olumsuz etkenleri firma olarak kullanmamayı ilke edindik. Bizler sizlere sadece hizmet sunmuyoruz daha iyi yaşam şartlarına ulaşmak için katkı da da bulunuyoruz. İçiniz son derece rahat olsun, çünkü alerjik durumlarda olan hastaların şikayetlerinde azalma görmekteyiz. Çünkü kullanılan makinelerimiz alerjik etkilere yol açmadığı gibi toz gibi zararlı etkenleri ortadan kaldırmakta oldukça başarılıdır.

Admin administrator